News

  1. Home
  2. News
Саем за поддршка на социјално одговорни претпријатија

👉 Best Online Assistant продолжува да ги освојува симпатиите, овојпат на министерката Јагода Шахпаска и на Вицепремиерот Fatmir Bytyqi.❤Денеска се одржа првиот Национален саем на социјални претпријатија во Скопје, на кој Бренд Солушн зема учество каде пред присутните ги претстави услугите кои ги нудиме преку „Online Assistant„ и „Инклузивика„ како и заложбите кои ги правиме....

Претседателот Пендаровски присуствуваше на завршен час на обуката за онлајн асистенти на лицата со телесна попреченост

Претседателот Стево Пендаровски денеска присуствуваше на завршниот час на обуката на лицата со телесна попреченост за први онлајн асистенти во земјава во организација на македонската компанија Бренд Солушн Дооел. На настанот којшто се одржа во „ЕУ за тебе“, канцеларијата на ЕУ, присуствуваа и заменик шефот на делегацијата на ЕУ во Скопје, Џулијан Васало и претставникот....

Заменикот амбасадор на ЕУ Џулијан Васало на промоција на првите сертифицирани Онлајн Асистенти

Претседателот Стево Пендаровски 🇲🇰 и Заменикот амбасадор на ЕУ Џулијан Васало 🇪🇺, лично присуствуваа на промоција на првите сертифицирани Онлај Асистенти чии обуки се одржуваа во Europe House Скопје.Детално се запознаа со мисијата, визијата и плановите за иднина за Бест Онлајн Асистент.Честитки за првите десетмина кои успешно ја завршија обуката. Им посакувам многу успех како....

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ : Први асистенти преку интернет во Македонија

Платформата „Best online assistant“ претставува веб-точка за купопродажни дигитални услуги, која на едно место ги поврзува претпријатијата (купувачите) и асистентите преку интернет, квалификувани лица со физичка попреченост (продавачи). Целта е да овозможи активен ангажман на оваа група наши сограѓани, при што тие ќе напредуваат, ќе го подобруваат својот буџет, ќе придонесуваат во подобрувањето на економската....

ДВЕ СВЕТСКИ НАГРАДИ за иновативност!

🏆🏆 2 СВЕТСКИ НАГРАДИ за иновативност! +🎖Признание од Обединети Нации дека со нашиот модел решаваме проблем за вработување на вкупно 5% од населението во целиот свет.🎯Создадовме можност за СВЕТ БЕЗ БАРИЕРИ!⭐️Ова се првите сертифицирани „Online Assistants“ во Македонија…на Балканот…. во Европа!👉Вработувањето на лицата со попреченост отсекогаш бил голем проблем насекаде низ светот – дел заради....

Наши нови подржувачи CEED Hub Skopje Business center

CEED Hub Skopje несебично даваат подршка за едукациите за онлајн асистентите да се одвива без застој. Освен со свој простор дадоа и подршка со менторство за развој на платформата и активно допринесуваат во промоција на Best online Assistant.

Летен “Boot Camp Course” Дигитални Маркетери

⭐👩‍🏫Летен “Boot Camp Course” Best Online Assistant!😅☀️16 неделен курс – работно лето!👩‍🎓🧑‍🎓Сертифицирани Дигитални Маркетери со програма верификувана од Центар за Образование на Возрасни!🏆🏆Бренд Солушн Дооел – македонска старт ап компанија номинирана за 2 светски награди за најдобар иновативен бизнис модел за вработување на лица со попреченост.😀Неуморно си продолжуваме да работиме 😀

Edukacii во Europe House Скопје – Facebook кампања

Водечки светски компании како Кока Кола, Старбакс, ИБМ, ЈП Морган, САП се пример дека ангажирањето на лица со физичка или телесна попреченост им ги зголемиле приходите и подобриле работните процеси. 📈🇲🇰Старт ап „Бест Онлајн Асистент“ e иновативна онлајн платформа за купопродажба на дигитални услуги, преку која лицата со физичка или телесна попреченост ќе можат да....

Онлајн Асистент може да го зголеми профитот на компанијата за 28%

Водечките светски компании како Кока Кола, Старбакс, ИБМ, ЈП Морган, САП и многу други во своите годишни анализи за 2020г покажале дека како резултат на ангажирање на Лица со физичка или телесна попреченост им се зголемиле приходите за 28%, а работните процеси се подобриле дури за 30%. Анализите одат дотаму што лицата со физичка или....