ДВЕ СВЕТСКИ НАГРАДИ за иновативност!

  1. Home
  2. News
  3. Article detail
ДВЕ СВЕТСКИ НАГРАДИ за иновативност!

🏆🏆 2 СВЕТСКИ НАГРАДИ за иновативност! +🎖Признание од Обединети Нации дека со нашиот модел решаваме проблем за вработување на вкупно 5% од населението во целиот свет.
🎯Создадовме можност за СВЕТ БЕЗ БАРИЕРИ!
⭐️Ова се првите сертифицирани „Online Assistants“ во Македонија…на Балканот…. во Европа!
👉Вработувањето на лицата со попреченост отсекогаш бил голем проблем насекаде низ светот – дел заради инфраструктурата, а дел заради стереотипите.
👩‍🦽Затоа, ja креиравме bestonlineassistant.com за квалификувани лица со попреченост да можат да работат од дома и да заработуваат online. На едно место ги поврзуваме компаниите и здруженијата кои имаат потреба од дигитални услуги со online асистентите.
👨‍🦼👩За да бидеме уникатни, дополнително воведовме стручна пракса, едукации и приреми на реални проекти за компании.
🥰Од Zoom се префрливме во живо.
Спремни сме за најбараните дигитални вештини во моментов!

  • Share:

Leave Your Comment