Летен “Boot Camp Course” Дигитални Маркетери

  1. Home
  2. News
  3. Article detail
Летен “Boot Camp Course” Дигитални Маркетери

⭐👩‍🏫Летен “Boot Camp Course” Best Online Assistant!
😅☀️16 неделен курс – работно лето!
👩‍🎓🧑‍🎓Сертифицирани Дигитални Маркетери со програма верификувана од Центар за Образование на Возрасни!
🏆🏆Бренд Солушн Дооел – македонска старт ап компанија номинирана за 2 светски награди за најдобар иновативен бизнис модел за вработување на лица со попреченост.
😀Неуморно си продолжуваме да работиме 😀

  • Share:

Leave Your Comment