Latest Articles

  1. Home
  2. Blog
Летен “Boot Camp Course” Дигитални Маркетери

⭐👩‍🏫Летен “Boot Camp Course” Best Online Assistant!😅☀️16 неделен курс – работно лето!👩‍🎓🧑‍🎓Сертифицирани Дигитални Маркетери со програма верификувана од Центар за Образование на Возрасни!🏆🏆Бренд Солушн Дооел – македонска старт ап компанија номинирана за 2 светски награди за најдобар иновативен бизнис модел за вработување на лица со попреченост.😀Неуморно си продолжуваме да работиме 😀

Edukacii во Europe House Скопје – Facebook кампања

Водечки светски компании како Кока Кола, Старбакс, ИБМ, ЈП Морган, САП се пример дека ангажирањето на лица со физичка или телесна попреченост им ги зголемиле приходите и подобриле работните процеси. 📈🇲🇰Старт ап „Бест Онлајн Асистент“ e иновативна онлајн платформа за купопродажба на дигитални услуги, преку која лицата со физичка или телесна попреченост ќе можат да....

Онлајн Асистент може да го зголеми профитот на компанијата за 28%

Водечките светски компании како Кока Кола, Старбакс, ИБМ, ЈП Морган, САП и многу други во своите годишни анализи за 2020г покажале дека како резултат на ангажирање на Лица со физичка или телесна попреченост им се зголемиле приходите за 28%, а работните процеси се подобриле дури за 30%. Анализите одат дотаму што лицата со физичка или....