freelancer
Email Verified Sonja Gjorgjievska
0/5 (0 Feedback)
Member since July 14, 2022
Profile health 80%

Call Center Agent

Ако барате доверлив, вреден агент, вие сте на вистинското место. Ќе ги обезбедувам најдобрите професионални услуги со задоволството на клиентите како мој главен приоритет.

Доколку се одлучите да соработувате со мене, ќе ви ги понудам следниве услуги:

  • Анкети преку телефон
  • Услуги за поддршка на клиентите
  • Техничка поддршка
  • Внесување податоци
  • Продажба преку телефон

Здраво јас сум Соња.

Доколку сакате да имате одговорна, успешна личност која ќе придонесе за раст и развој на вашата компанија и ќе создаде пријатна атмосфера на работа каде другите вработени ќе се подобрат и мотивираат. Добредојдовте на вистинското место.

0

Ongoing projects

0

Completed projects

0

Cancelled projects

0

Ongoing services

0

Completed services

0

Cancelled services

* Click the button to send an offer

Send offer

Services

Service
Email Verified Sonja Gjorgjievska

Call Center Agent

Starting from: 1,000.00 ден
  • 0.0/5 (0)
  • 0 in Queue

Experience

Call Centar Agent

  •  Ipsos
  •  Nov 2022 - Present

Правење на дневни анкети