Service Detail

  1. Home
  2. Business
  3. Service detail

Call Center Agent

Description

Здраво Јас сум Соња и ќе се погрижам за вашата компанија со следниве услуги:

  • Анкети преку телефон
  • Услуги за поддршка на клиентите
  • Техничка поддршка
  • Внесување податоци
  • Продажба преку телефон

Languages freelancer can speak