Заменикот амбасадор на ЕУ Џулијан Васало на промоција на првите сертифицирани Онлајн Асистенти

  1. Home
  2. News
  3. Article detail
Заменикот амбасадор на ЕУ Џулијан Васало на промоција на првите сертифицирани Онлајн Асистенти

Претседателот Стево Пендаровски 🇲🇰 и Заменикот амбасадор на ЕУ Џулијан Васало 🇪🇺, лично присуствуваа на промоција на првите сертифицирани Онлај Асистенти чии обуки се одржуваа во Europe House Скопје.
Детално се запознаа со мисијата, визијата и плановите за иднина за Бест Онлајн Асистент.
Честитки за првите десетмина кои успешно ја завршија обуката. Им посакувам многу успех како идни онлајн асистенти!

  • Share:

Leave Your Comment