Profemina Conference

  1. Home
  2. News
  3. Article detail
Profemina Conference

💃Профемина2021
Еден од панелите на конференцијата беше “Онлајн бизнис – приказни за успехот” – како да заработувате онлајн, кои алатки ви се потребни, предностите на дигитализацијата и работа од дома.
Сите кои зборувавме на панелот имавме иста заедничка мисла.
“Не се плашете да почнете од почеток, ако сакате да ги видите промените во опшеството, треба да почнете од самите себе”
“Не се плашете да бидете поинакви, на почетокот ќе ве гледаат чудно, па ќе ве игнорираат, па ќе ве критикуваат, па на крај ќе се восхитуваат”. 🙂
А убавото во онлајн бизнисите е што можете да работите кога сакате и каде сакате.

  • Share:

Leave Your Comment