freelancer
Email Verified Vasilcho Ilijev
0/5 (0 Feedback)
Member since September 20, 2023
Profile health 20%
  • 4.00 ден - 8.00 ден / hr
  • Macedonia
  • Save

Здраво,

Јас сум Василчо по професија адвокат и правен консултант за граѓански организации. Активист за човекови права, еднаквост и недискриминација.

Покрај професионални ангажмани, сум работел како теренски и online истражувач и аналитичар на анкети и анализи за квалитет на живот и контрола на квалитет на услуги.

0

Ongoing projects

0

Completed projects

0

Cancelled projects

0

Ongoing services

0

Completed services

0

Cancelled services

* Click the button to send an offer

Send offer