freelancer
Email Verified Lilit J
0/5 (0 Feedback)
Member since April 19, 2022
Profile health 90%

проект project

  • 600.00 ден  / hr
  • Macedonia
  • Save

Специјалист во областа на пишување и комплетирање на проектни апликации кои содржат бизнис компонента. Изработка на наративни и финансиски буџети и извештаи.

 

0

Ongoing projects

0

Completed projects

0

Cancelled projects

0

Ongoing services

0

Completed services

0

Cancelled services

* Click the button to send an offer

Send offer

Services

Service
  • 0.0/5 (0)
  • 0 in Queue