freelancer
Email Verified Борјана Златанова
0/5 (0 Feedback)
Member since October 23, 2022
Profile health 80%

Call Centar Agent

 • 100.00 ден - 150.00 ден / hr
 • Macedonia
 • Save

Здраво, јас сум Борјана и сум агент за контакт центар. Доколку барате одговрна, точна, прилагодлива и поготвена за секаква соработка, се дојделе на вистинското место.

Ги нудам следниве услуги:

 • Истражувачки центри.
 • Телефонски повици.
 • Директен маркетинг преку телефон.
 • Продажба преку телефон.

Обезбедување на најдобрите и најквалитетните услуги е мојот приоритет.

0

Ongoing projects

0

Completed projects

0

Cancelled projects

0

Ongoing services

0

Completed services

0

Cancelled services

* Click the button to send an offer

Send offer

Services

Service
Email Verified Борјана Златанова

Call Centar Agent

Starting from: 1,000.00 ден
 • 0.0/5 (0)
 • 0 in Queue

Experience

Call Centar

 •  IPSOS
 •  Nov 2022 - Present