Service Detail

  1. Home
  2. Business
  3. Service detail

Call Centar Agent

Description

Здраво, јас сум Борјана и сум агент за телефонски повици.

Ги нудам следниве услуги:

  • Истражувачки центри.
  • Телефонски повици.
  • Директен маркетинг преку телефон.
  • Продажба преку телефон.