Edukacii во Europe House Скопје – Facebook кампања

  1. Home
  2. News
  3. Article detail
Edukacii во Europe House Скопје – Facebook кампања

Водечки светски компании како Кока Кола, Старбакс, ИБМ, ЈП Морган, САП се пример дека ангажирањето на лица со физичка или телесна попреченост им ги зголемиле приходите и подобриле работните процеси. 📈
🇲🇰Старт ап „Бест Онлајн Асистент“ e иновативна онлајн платформа за купопродажба на дигитални услуги, преку која лицата со физичка или телесна попреченост ќе можат да работат од својот дом и притоа да не се соочуваат со отежнатото пристигнување на работното место.
На работилницата во ⭐️Europe House⭐️ Скопје, присутните работеа на креирање на успешна Facebook кампања.👏

  • Share:

Leave Your Comment